OSMANİYE / MERKEZ - Güneysu İlkokulu

Mrt

28 subat sivil savunma gunu ve 1_7 Mart deprem haftası için yangın söndürme ve tahliye tatbikatı yapılmıştır. Bizlere eşlik eden ve bilgilendirme yapan AFAD personeline teşekkür ediyoruz.

Ekm

13 EKİM AFET RİSKLERİNİ AZALTMA GÜNÜ KAPSAMINDA AFAD PERSONELİ TARAFINDAN ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZİ EĞİTİM VERİLDİ VE  AFAD ARAÇ TANITIMI YAPILDI. AKABİNDE DEPREM TATBİKATI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100. YIL KUTLAMALARINI ÖĞRENCİ, VELİ VE ÖĞRETMENLERİMİZLE COŞKUYLA KUTLADIK.

Ekm

Sürekli başarısı ile ön planda olan ve adından söz ettiren Güneysu ilkokulumuz Ulusal Kalite ödülü alarak Başarısını taçlandırdı.

Okul Müdürü Halil Sünbül e twinnig projeleri hazırlayarak bu belgeyi almamıza destek veren tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum dedi.Bundan sonraki hedefin Avrupa Kalite Ödülü olduğunu ifade etti.

Ekm

Başarının adresi Güneysu ilkokulu bir başarıyı da Okulumuz Sınıf Öğretmenlerinden Ahmet Uzan'ın hazırladığı 29 Ekim temalı pano ile Mansiyon Ödülü ile aldı.

Okul Müdürü Halil Sünbül Güneysu İlkokulunun Başarısının günden güne katlanarak arttığını ifade etti.

Başarıda emeği geçen idareci,öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkür etti.

Ekm

Okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan, Engelsiz Park Alanları ile Engeller Aşılıyor Projesi, TEKNOFEST yarışlarında Dünya 2'ncisi oldu.

Samsun'da 30 Ağustos 4 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Teknoloji Havacılık ve Uzak Festivali'nde A01 Güneysu Teknoloji Çağı Çocukları Takımı tarafından hazırlanan 'Engelsiz Park Alanları ile Engeller Aşılıyor Projesi' engelsiz yaşam kategorisinde dereceye girdi. Okul Müdürü Halil Sünbül'ün danışmanlığını yaptığı Güneysu İlkokulu 4-B sınıfı öğrencisi Berkay Ata Sünbül'ün de takım kaptanlığını yaptığı A01 Osmaniye Güneysu Teknoloji Çağı Takımı 120 bin proje arasında yarışarak Türkiye 2'nciliği elde etti. Öğrenciler ödüllerini Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Baykar Teknoloji Lideri ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'dan aldılar. TUBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal da öğrencileri başarılarından dolayı ayrıca tebrik etti.

Proje Danışmanı Halil Sünbül, "Proje ile engelli sürücülerinin park yeri bulma sorununa çözüm bulduk. Türkiye genelinde tüm engelsiz park alanları gösteren harita ve web sitesi yaptık. Park alanına engelli olmayan sürücülerin park etmesini engelleyecek yazılım geliştirdik. Amacımız engelli sürücülerin hayatlarını kolaylaştırmak" dedi.

Osmaniye'de tek derece alarak büyük başarıya imza atan Güneysu Takımı,ulusal ve yerel basında büyük yankı buldu.

Ock

3/D Sınıf öğretmenimiz Döne Köse, Mutluluk Bizimle (Happiness Is With Us) adlı eTwinning projesinin ortaklık görevini üstlenmektedir.  Bu proje Türkiye dahil 7 ülke  ortaklarıyla yürütülecektir. Proje sayesinde öğrencilerimiz Mutluluk kavramını, farklı kültürleri  ve yeni arkadasları tanıyacaklar .Ayrica Web2 araclarini öğrenecekleri verimli ve eğlenceli bir proje süreci onları beklemektedir. Bu proje sürecinde hem öğretmenimize hem öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ara

Satranç Osmaniye İl Birinciliği Turnuvasından 5 Madalya ile döndük. Mehmet Eralp Fizan 10 yaş il 1.si(3B Şubesi) Berkay Ata Sünbül 10 yaş il 2.si(3D Şubesi) Muhammet Bera Demirci 9 yaş il 3.si(2D Şubesi) Aybuke Minik 9 Yaş Kızlar il 2.si(3D Şubesi) Elif Bude Kalan 7 Yaş Kızlar il 2.si (1B Şubesi)

ÖĞRENCİLERİMİZ VE ANRTENÖRLERİMİZ CEM OKAN AÇIKALIN VE MURAT GÜLTEPEYİ TEBRİK EDİYORUM.

Haz

Haz

Okul Müdürümüz Halil Sünbül öğrencilere madalyalarını takdim etti ve ödüllendirdi.Okul Müdürümüz, pandemiden dolayı kurslara ara verildiğini, normalleşme ile kursların tekrar başlayacağını,okulumuzun bir çok başarıyı elde edeceğini söyledi.

Mrt